Nu var det bleka fläsket schtekt.

Har provat på det här med att ligga och svettas under solen, försöka bli lite brunaktig i skinnet då. Schteka! Men att sola är inte roligt. Det är varmt och man svettas mest. Och någon skillnad tycker jag inte det blir, möjligtvis lite rödare än vad jag vanligtvis är, och så svider det lite med. Nä detta får ni rika människor syssla med.
Myggor, snacka om att jag inte glllar dom alltså. Folk säger att honor som suger är bra ting, men dessa flickorna ska då rakt inte suga på mig. För det bara kliar! Mygg svin.
Och ja, har också kommit fram till att jag alltid ska ha badbyxor på mig när jag diskar, då får man blaska lite extra och blöta ner, för det gör inget för jag har ändå badbyxor på mig! ^^ Hade jag haft vanliga jeans på mig med mobilen i fickan så hade jag som vanligt blivit irriterad för att jag blev blöt, men icke nu! CUZ i got badbyxor på mig. Och vattnet på golvet kan man ju torka upp någon annan dag... eller kasta nån handduk på pölen.
Imon blir det att åka utomlands, till Denmark, nästan. David Hasselhoffs hemstad: Hässleholm.

8, alternativt 9.

Många brukar säga till mig att jag är rädd för allt, i stort sett. Men det är jag faktistk inte, det finns bara många saker som jag föredrar att undvika, som till exempel:
- Att gå ner i en mörk källare som kan gömma massvis med blodtörstiga monster och demoner.
- Prata med onyktra, agressiva och främmande människor med vapen.
- Ta ett djupt andetag i ett litet rum fullt med sjuka mexikanare. (Eller egentligen sjuka människor från alla världens hörn, men just nu är jag lite extra skraj för sjuka människor från mexiko)
- Umgås med folk som spyr när dom är nyktra, utan förvarning.
- Leka med hundar som bara någon sekund innan högg och skadade sin ägare.
- Äta kyckling med rött och blodigt kött eller dricka mjölk med klumpar i.
- Springa, leka och rulla runt naken i högt gräs och sedan räkna festingarna som kryper runt på min kropp.
- Och slutligen, att sutta på mynt.
Så! Några saker som kom upp i mitt huvud just nu, som jag gärna undviker att göra.

Födelsedagar och sådant.

Idag är det den 23e maj... och för 27 år sen så föddes min brorsa Tomme. Så idag så borde jag köpa något till honom, eller ja jag skulle ha köpt något till honom för någon dag sedan för att istället GE denna, pryl, sak, "gåva" BAH till honom! Men nej givetvis så har jag inte införskaffat ett skit till honom, så nu sitter jag här framför datorn och skriver något och om 30 min kommer dom hit och hämtar mig. SÅ för att lösa detta problem så borde jag nog egentligen ta och knata iväg till någon av Emmaboda prima butiker med übersortiment och köpa honom något symboliskt. Hatar att köpa presenter och julklappar, det blir aldrig något bra, När jag fyllde år (19e april) så fick jag 2 flaskor sprit och lite annat smått och gott av Tomme, han är lurig han, vanligtvis så brukar jag få något oseriöst, men nej då detta året slog han på stort! Bara för att han har fast jobb och tjänar stålars som han gör på detta viset, förstöra hela året såhär för mig. Pfff....

Ut på jakt nu då.

Den där dagen på månaden.

Ja nu är det den där dagen på månaden som gör en bitter, dagen som ger en klump i magen, dagen med bultade D. Dagen, dagen, dagen då man ska bränna pengarna som man aldrig får roa sig med. Dags att betala räkningarna! Med tunga armar, svackande blick, tjock tunga, lite lätt illamående och analklåda loggar man in på Swedbanks hemsida med den lilla dosan, många siffror som gör mig matt. Ohja se där: jag har pengar på kontot, tänk vad mycket skoj jag ska kunna ha det nu! OH nej, just det ja, de pengarna kommer jag inte få roa mig med, för jag ska betala hyran, telefon, ingernet och dylikt. Just det ja! NEJ ingen glädje, ingen kärlek! Bara utgifter! Era as, fascister! Ta inte mina pengar, ta någon annans! Lämna mig inte att dö här ensam i min soffa utan pengar! Jag förtjänar inte detta. Vart finns robin hood när man behöver honom?!

Poänglöst

Djurriket... är som det är. De som tillhör djurriket har alla möjliga awesome titlar. Savannens Härskare, Havsdjupets Vidunder och ja Djungels Konung. De lever typ alla efter en och samma sak, djungels lag och den är väl ganska simpel tror jag: Äta eller ätas? På tv sa de för en stund sen att hunden var djurrikets hora vilket lät logiskt i och med att alla vet att hundar är horor när det kommer till att tigga uppmärksamhet, rygg/mage/öron klappning och så rester från matbordet. Dom klår alla andra djur på den fronten anser jag.
I min värld är det lite tråkigare, awesome titel? Näe, typ arbetslös, soffpotatis och fritidsforskare har varit de titlar som varit mest hyllade. Och så massor med knepiga lagar med, som man knappt kan följa, men som tur är så är det ingen som har försökt äta upp mig ännu. Inte vad jag har märkt iallafall. Och om man jämnför hundriktets horor med mänskliga horor så blev det genast mindre gulligt. Sprutluder eller en gullig fluffig labrador? Och någon poäng hade jag visst inte. Eller jo, hundar är charmigare än horor, tror jag! Bortsett från Pretty Woman kanske? Äääsch.

Legally Retarded

Denna veckan har varit onyttig, har varit vaken till 4-6 varje morgon! Det är inte bra alls, måste bli ändring. Idag är jag helt utmattad och trött, men ändå ska man ge sig in på ölandet igen i Lindåslandet. Känns som att jag kommer somna där iofs, någonstans i ett hörn eller så. Men givetvis ska jag ge ölandet en chans. Hoppas jag överlever iallafall.
Men jag kom på det idag, när man tänker tillbaka på en fylla så kan man ibland känna igen saker man själv gör hos folk som är efterblivna, eller något. Det är vackert. 15 efterblivna människor som sitter i en lägenhet och försöker umgås.

Kulturdag idag.

Glashyttor, glaskonst och glasbruk! Det har jag varit och kollat på idag, lite annorlunda men lite trevligt. Såg glasprylar i alla tänkbara storlekar! Stora, små runda och mindre runda. Det mesta var faktiskt runt! Och jag tog inte sönder något alls. Och det är jag glad över. Jag tog upp någon sak och vred och vände på den lite, sen till min skräck så hittade jag en prislapp på denna, glasgrejen, och på den stod det 17000 pix o_O INTE KUL att fumla till det med den i handen! Så efter det så slutade jag pilla på grejerna och avnjöt dom mest på avstånd, med händerna i fickorna. Men det bästa med denna dagen var att farsan bjöd på mat och kakor. Gratis är gott och så slapp man ju bygga på diskhögen här hemma. Att diska är ingen höjdare. Det känns som att man dör lite inombords varje gång man diskar, så tråkigt är det ju helt ärligt.

Signaturmelodi

Att försöka säga något om schlagermusik och sedan dra någon slutsats om fjärrkontroller har aldrig varit min starka sida. Grannens förkärlek till Uggla, Queen och 50/50s går inte att förneka. Kakel spektakel, klinkers och nya dörrar sysslar vissa med. Själv tror jag på spöken och Svininfluensan. Pelle, Vindås XP unt Fritzl my basement är alla goda ting på olika dielekter. 4 dagars konsumtion får nu nog vara nog. Hur som helst så har varje dag varit bra med skön variation. Sommaren har bara börjat och det ser ljust ut på Järnvägsgatans avbytarbänk.

Who's Who's Who's Who's your daddy?

Ett av de vanligaste självförvållade obehagliga tillstånd jag hamnar i vill jag beskriva såhär: Varm, nästan svettig inombords, så det känns som att det sticks och kliar i hela kroppen, magen blir urvriden som en trasa, tungan känns sträv och smakar allt annat än gott, man är klibbig och luktar utslagen öl och cigg, ögonen kliar och man saknar en strumpa! Äh strumpan är inte obligatoriskt. Bakfyllan är en gåva. Gäller att verkligen njuta av det! Men det är alltid värt det, nästan alltid, i regel är det värt det. Dub-dub-dub-dubmood var värt detta självförvållade obehagliga tillstånd.

The bloody beatsticks

Brännboll är nog något som folk från emmabodatrakten kan skapa sig ett rykte inom. Riktiga grymma lirare som kryper fram ur sina hål när det är dags. Bollarna flyger långt bort, gräset skvätter och yr när dom springer från bas till bas och bränningarna är skoningslösa. Som tur är så är det ju en intervallsport med många små pauser så folket kan återhämta sig. Men det är ändå en riktig sport och absolut ingen lek! Igår under spelandet så tror jag nog att jag dog lite, jag kunde inte längre känna min puls men det visade sig bara att hjärtat slog så snabbt så att det inte längre kändes som några slag, utan som ett brus, ett konstant flöde av mitt blod, inga pumpningar! Eller ja det var iallafall så som det uppfattades. Men det var det nog värt! Hur som helst så har jag nu klurat lite på ett bra namn på Emmabodas kommande proffs brännbollslag, The Bloody Beatsticks blev det, ska börja sy matchställ snart och letar efter en lokal som vi kan kalla vårt hem. Det kommer bli fint. Detta känns bra, jag har höga förväntningar!

Försök # 2

Nu när Springdmt dog ut så tänkte jag börja på ny kula. Bloggen har jag haft registrerad i nån månad och även skrivit några inlägg i men det har inte varit något som jag har velat dela med mig av märkte jag, så jag tog bort de små raderna och här är nu en blank blogg, nästan en som kan kalla sig oskuld, men i själva verket redan har blivit besudlad av smutsiga, tallande och trånande fingrar. Och på tal om oskulder: Mitt skägg har vuxit som bara den, ni skulle bara se mig. Tack vare diverse proteiner och vitaminer så här jag nu en frodig skog av ansiktshår och stjärtgräs. Mitt liv som köttbit och atlet är nog också över sedan jag märkte att kläderna slutade passa och jag har en begränsad budget att köpa nya kläder för. Detta får bli en sommarblogg om sommar, sol, musik och svagdricka. Bakfylla, bilåkning och givetvis arbetslöshet. Känslorna lägger vi på hyllan och mode får bögar blogga om. Kanske en ynka rad om regnställ och stövlar om det blir dåligt väder.

Taget från den äldre: "Jag visste att jag var full. Jag kände mig sofistikerad men kunde inte utala ordet."

RSS 2.0