Diska, städa, tvätta, göra nytta eller bara FaaaaAN!

Allt detta tråkiga jävla helvete som man verkligen inte pallar med, måsta man ständigt göra. Men näe jag vill inte göra det. När jag var liten och var tvungen att göra den där skiten hemma för att vara en bra och duktig son, så brukade morsan säga "Men ta det lugnt, du behöver ju bara göra det nu, sen när du blir äldre och skaffar dig en tjej så kan hon göra det åt dig" YE RIGHT! Det har jag inte märkt av? Ebba, vart är du när det är stökigt hemma hos mig? Tror bestämt att mamma ska få ta ett snack med dig om, hushållsgöra. För min mamma hon skojar aldrig, hon är alltid seriös som tusan. "Ät upp din mat annars dödar jag dig" Japp jag dog lite inombords varje gång hon sa det. Näääääe så sa hon aldrig! jag hoppas verkligen inte hon snubblar in på bloggen och läser detta.
Jag tror jag ska lära mig nya saker, så jag ska börja göra en lista på grejer jag vill lära mig, för att kunna göra coola saker är bra för då vill folk vara ens kompis och då får man saker gratis, vilket är typ CP bra för mig för jag har ju inga pengar. SÅ saker att lära sig:
1. Bakåtvolt från stående, helt spontana awesome bakåtvolter.
2. Prata flytande japanska / eller latin, (inte finska.)
3. kommer inte på något mer!? Flyga kanske? Klättra på väggar...

Äsch jag kan nog redan de viktigaste sakerna, förrutom att köra bil.

Emmabodafästivalen och så.

Fan vilket jävla CP väder det är idag. Hoppigt som någon förbannad basketfjolla. Jag tog mig friheten och göra ett litet spelchema på vad jag ska se på emmabodafestivalen, så det som är i fet stil och understruket ska jag förmodligen se (Om inget annat kommer i vägen). De som har en prick framför sig är extra viktigt, lite sådär så att det är värt en extra ansträngning att dra sig dit om man är någon annanstans.
För övrigt så är jag lite hungrig och uttråkad idag. Slut på kontot är det också. Men jag ska inte klaga, finns dom som har det värre, tror jag.

Torsdag

Ängen
13:00     Name The Pet
14:30     Parken
16:00     The Liptones
17:30     Handsome Furs
19:30     Bob Hund (USCH NEJ)
  • 22:00     2manydjs (live)
  • 01:00     The Bloody Beetroots

Skogen
13.45     Jonathan Johansson
15:15     Skansros
16:45     Dead By April (Nooo)
18:30     Kap Bambino
  • 21:00     Detektivbyrån
  • 23:30     Boys Noize


Fredag

Ängen
13:30     armand mirpour
15:00     Joel Alme
16:30     florence valentin
  • 18:30     Does It Offend You, Yeah?
  • 20:30     Markus Krunegård
  • 23:30     Late Of The Pier

Skogen
14:15     Moofish Catfish
15:45     the baboon show
17:30     Navid Modiri och Gudarna
19:30     Moderat Likvidation
21:30     metronomy
  • 00:30     The Wombats

Trädgården

11:00     Little Marbles
12:00     Miss Li
22:15     aeroplane
  • 01:15     Simian Mobile Disco (DJ set)


Lördag

Ängen
13:45     Monde Yeux
15:15     Nordpolen (Skulle vara enbart för att se det med Torsten, och se vad han hittar på)
16:45     Franke
18:15     Agnostic Front
20:15     sonic syndicate
22:15     Svenska Akademien
00:15     Familjen

Skogen
13:00     Syster sol
14:30     Körsbärsfettera
  • 16:00     Ashbury Heights
17:30     Fontän
19:15     marina and the diamonds
21:15     The Haunted
23:15     The Pains Of Being Pure At Heart

Trädgården
10:00     Palpitation
11:00     Hajen
12:00     Avner
  • 01:15     den svenska björnstammen
02:00     City
  • 02:45     adrian lux

Yes, yes, yes, yes.... No nononono!

Jag har tydligen inte varit hemma så mycket de senate månaderna har jag märkt. Några dagar då och då bara. Det är väldigt skönt, enda problemet är att jag har en viss förmåga att strunta i disken och sopporna innan jag drar iväg, så när jag sedan kommer hem så är det lite jobbigt. Hur som helst, denna helgen så var det dags för öland roots. Det var ganska gutt faktistk. Lördagen var spännande som fasen, blixt och dunder var det åskade. Emellanåt så blinkade allt i rött och blått. Luften fräste och sprakade, marken skakade och jag satte mig inne på en bajjamaja och var inte det minsta rädd... inte det minsta obehagligt när en blixt när som helst kan skjuta ner från de svarta molnen, rakt ner i huvudet.

Att hitta hålet.

Att hitta nyckelhålet kan ibland vara knepigt, det blir slirigt och fumligt, lite utanför och frustration. Ibland visar det sig til och med att det är fel nyckel, då blir jag arg och ännu mer irriterad. Men iallafall, när den väl är på plats och där inne då går det undan. Ohja jajjamänsan.

Bara låt det ske.

Under halva förra veckan och helgen som varit så har jag lärt mig att saker inte alltid heter vad dom påstås heta, och dialekter är svårt. Men man lär sig lite sakta men säkert. Solen var varm och lika så var ölen. Och jag tror nästan att jag var varken (till och från men ingen längre sömn) i över 36 timmar igår/förgår. Aldrig hänt innan! Aah, och att slumra till i en bil och vakna med ett ryck av att man tror att föraren har somnat när hon kör på fel sida av vägen, är inte skoj. Men det visade sig snabbt att hon inte sov och att hon bara höll på att köra om en annan bil. Det var inte så värst skoj. Konstiga var att jag fick samma illa ryck flera gånger och trodde varje gång samma sak.

RSS 2.0