Kärringslynor!

This is a story, all about how, my tvätt tid got occupied.
Idag, nu vid 7 på morgonen hade jag bokat en tvättisch tidisch, och för en gångs skull så var jag uppe i relativt god tid för att få bort mina bromsstreck i kallingarna. Så jag drar och bär på min enorma tvättkorg som är trasig lite överallt upp och ner för trappor hela vagen bort till den avlägsna och läskiga tvättstugan. Väl där så ser jag att maskinen är i full rotation och på golvet ligger det en stora fläskig jävla BH! Det är nån gammal kärring som har snott min tvätt tid! MIN! Och det som är ännu mer irriterande är att hon inte ens har utnyttjat maskinens kapacitet till.. 1/20 del. Hon har ungefär lagt in 2 strumpor i den och kör. medans det står en halvfull tvättkorg där brevid den GIGANTISKA tant bhn. Så nu är det krig, me agains fläsktanten.
Pissa på hennes kläder blir steg nr 1. (näe det kunde jag inte göra men tanken slog mig)
2: sno alla hennes tvätt tider!
3: har inte kommit på något ännu. Vad kan man göra mer för ondskefullt mot en oförskämd granne som inte respekterar andras tvättbehov?

Så nu måste jag vänta tills imon kväll med att tvätta!
Dear diary, life sucks at the moment. Jag har inga rena kalsonger...

Följ Torstens fyllebloggande från arvika http://torstentheman.blogg.se/

Blekfisar

Näe alltså, idioti! En blekfis som jag, sola och få cool brun bränna som stekisar är ingen bra idé! Nu sviiiiider det. Det Sviiiiider! :( Damn you all to hell!

"Storstädar"

Idag städar jag! Har planerat att göra det sedan förra veckan. Nu blev det äntligen av! Så just nu dammsuger jag. Dvs att dammsugaren ligger i mitten av rummet och suger upp saker medans jag sitter här. Blir nog bra... Sen ska jag diska! Är seriöst lite orolig för min hälsa när jag är hemma! Det är så otroligt snuskigt! Men fan det kommer alltid upp andra saker jag vill göra istället för att städa! Som att äta glass, lyssna på musik, kolla på någon serie, sortera mina strumpor eller sova. Men ahja, nu blir det av, så nu kommer det väl vara relativt rent i några dagar igen.
Och förresten, när jag var liten så brukade alltid morsan retas med att hon hittade "städpengar" men det har FAN inte jag gjort ännu. Hade varit något om jag hittade en bunt med stålar bakom soffan eller så. Icke då, sådan tur har bara inte jag :(

Kommer man ihåg? "You are like Santa Claus, on Prozac, At Disneyland, getting laid!"

Kulor

Önskar jag kunde bajsa ut pengar, ordagrant verkligen ha en avföring som består utav sköna tusenlappar. Hade gjort mig till en lyckligare person vill jag lova, lite fundersam till en början men hade snabbt lugnat mig och gillat läget så att säga. Har nu precis på denna sekunden ont i magen pga av att jag saknar cash till flera saker som jag vill göra och sommaren bara rusar förbi där utanför rutorna. Kommer inte hinna göra det jag vill om mitt konto ska fortsätta att vara anorektiskt. "Stålars is the shit" är min themesong för tillfället. fast ändå har jag inga av den sorten och förmodligen finns det ingen låt som heter så heller.
Vad står det på dagens agenda? Hmm, ska kolla efter. Oh: "Schteka lite, jobba på bonnabrännan" Ja men visst. så får det bli. Hade tänk berätta en liten vits jag hört om 2 obducenter, en kvinna och något om en saltgurka, men känns inte rätt.

*host*

- "Hejsan"
- "Go'dagens"
- "Är du rakad?"
- "... Va?"
- "Är du rakad?"
- "... Va?!"
- "...DU HAR FIN HAKA!"
- "Oh, tack, tycker du det?"
- "Ja, uppenbart, däför jag sa det ju..."

Lets go to nightvision mode!

- Karsten, har du kontakt?
- Nej för helvede, du står på min fot

- Karsten, har du kontakt?
- Nej för helvede, jeg tittar på mitt kontoutdrag, fy faen!

ja vad annars?

- "What did you eat?"
- "A Lollipop ... what else?"
(idiot)

Legendary

it's gonna be Legend... wait for it... and i hope you're not lactose intolerant bacause the second half of that word is Dairy!

Övrig tanke

Att bada badkar är farligt, för som inte upptäkt det. Man ska vara vaksam på vad som händer där. Tiden verkar stanna när man befinner sig i ryy badkar. Idag när jag vaknade så var det första jag gjorde att göra iordning ett bad, dök i och det kändes som att jag låg där i allafall några timmar, men sen när jag kravlade mig ur badet så hade det bara gått 20 min. Knasigt, så då började jag fundera på det hela, och kom fram till att tiden faktiskt måste stanna till när man är där, det kanske är guds vilja att man ska kunna få en lugn stund och inte behöva oroa sig för något i denna position.
Hmm... Öh, du! Gud, om du lyssnar eller läser, var schysst och fixa lite fint väder nu till midsommar och sen ett par månader frammåt, Would be awesome! Tack på förhand.

Sommar somnar Sommar

In sweden we like to wear raincoats and everybody brings an umbrella to the party.
Det är inte lätt att bo i sverige nu för tiden, man vet inte vad man ska ha på sig för kläder ju, sol, regn, växlande molninghet och hagel. Solsting, förkylning och analklåda. Bonnabränna sen frostskador. Annat var det på min tid, efter den 19e april så var det t-shirt och shorts, inget snack om saken. 19 april = Fint väder, smörgåstårta och lätt klätt. But not anymore, nu vet man inte när något ska ske. 10 juni = torr macka och en tjock jävla jacka. Pfff... neiforhelvide!

Let's go TEAM SWEDEN!

Nationaldagen i all sin prakt firades genom film, tv, mat, sömn och godis-godis! Det var precis lagom med äventyr för mig på denna blågula dag.

Tänk efter nu.



When your pubic hair's on fire,
When you think you're the Messiah,
When you mistake a plane for Venus,
When your girlfriends got a penis,

Something's wrong...

Rude_Nude_Dude

Har spenderat de senaste dagarna naken, it's been kinda awesome, indeed. Mest liggandes och kollat på dåliga filmer ur hyllan! Varför dåliga filmer? JO 2 anledningar, man somnar lättast då och så har jag mest dåliga filmer har jag insett, eller så är dom väl bara tråkiga/dåliga för att jag har sett dom så många gånger. Men de absolut sämsta filmerna som finns på den där hyllan är "Supernollan" och "Doom"! Och denna filmen "Doom", vem får ens idén att göra om ett shoot 'em spel till film, där man i filmen seriöst änvänder first person view?! Det är nu man tänker *LOL*
Men åter till min nakenhet, just nu är jag faktiskt påklädd vilket känns lite klaustrofobiskt, och detta kanske kan bli ett problem för mig, för jag trivs inte så värst bra med att vara naken bland folk. Ingen naken-janne här inte. Han som en gång i tiden var med i Farmen, har jag för mig.
Om det är någon som har sett på Tv-shop på senaste dagarna så kanske ni har snubblat över en ny produkt som heter "Zumba-Fitness" som är en tränings dvd där man ska dansa i takt med dom på dvdn, och tydligen röra hela kroppen och på så vis bli as het. I reklamen så har dom ju, grymt vältränade flickor och det ser asbra ut. Flickorna är inte bara snygga dom är även skitbra på att dansa! I det stora hela ser det skit bra ut på tv. Men sen då, när man får hem dvdn, och ska göra som dom gör, så visar det sig att man helt saknar takt och ton och är smällfet, ja då är det för nära verkligheten och inte alls samma fröjd för ögonen.

Vildmarkslivet

Ja, efter att ha levt i vildmarken från onsdag till söndag så har jag kommit hem. Var väl hemma vid, 5-6? är inte helt hundra på detta för jag var inte riktigt medveten om vad som hände. Snorig som en idiot spolade jag upp ett bad direkt när jag kom in och låg där till 8a tiden, sen så fixade jag ett gäng mackor och kom på att jag kände mig ju faktiskt lite febrig, så jag knatade in på toa och hämtade en termometer, en sådan man lägger under tungar, såklart...! Hur som helst, japp, feber hade jag, 39.1! inte KUL. Tryckte i mig mackorna och drack vatten, dog i mitt egna svett innan halv 9 och vaknade först till sen vid halv 5 på morgonen. Så vad gör man vid halv fem på morgonen när man inte fattar vad som händer, jao kollar facebook och bdb, snorar lite och sen somnar man igen efter 10-15 min och sover till 15:00 cirkus typ på en höft. Så nu jävlar har jag slaggat och känner mig lite piggare, har fortfarande feber idag, låg på 38. något, men jag överlevde hur som helst.
Siesta var helt ok, bäst var Placebo såklart och hela den kvällen. Var ju uppe och flummade med 3 roliga snubbar till 10 på morgonen, vilken sen förstörde min lördag för jag var helt slut i hela kroppen, eller om det kanske var förkylningen som kom redan då? Oh, ja jag hade kanske feber på lördagen så det var därför jag somnade vid 8 på kvällen =)
Men siesta i sig var ganska så kasst arrangerat. 3 timmars kö nästan för att få bandet, snutar överallt som pajjade stämningen, campingen var liten och stenig och det var folk från trelleborg där... helt stört.

RSS 2.0