this and that and those who didn't know what it was.

Att blanda Ramlösa och helt vanlig billig blandsaft är det godaste jag vet just nu.
Jag satt och klickade runt lite på internet och trillade över ett skivbolag som heter roadrunner records som har många av de artisterna som jag lyssnade på förr i tiden. Det är mest metal och så men kom ihåg att jag hade en dvd från det bolaget men kunde inte hitta det i hyllan. Lite tråkigt för det hade varit skoj att kolla på den. Kan iofs mycket väl ha varit brorsans dvd som jag lånat en längre tid och så kan det ju varit så att han tog tillbaka den innan jag flyttade från farsan. Men hittade en artist där som jag inte hört innan som heter Amanda Palmer. En låt som var svängig var Oasis. Låter väldigt mycket som tjejen från Dresden Dolls, nästan helt säker på att det är hon. Ja, det måste det vara.
Förresten för er som inte vet så är det snart oktober månad och det är väl, bara sådär halvskoj? Lika bra att ni börjar planera era julklappsinköp till mig. Jag önskar mig ljus choklad och Ducktales kompletta dvd samling.


Höst höst höst! (Och "Drack vatten från håret – överlevde") Vad nu?

Ja fasen i att, idag var det en höstig dag. Moln här och där, lite lagom med regn och så luktade det gott. Så yepp det blev att ta en rund liten boll och skutta iväg till närmsta gräsbelagda yta och sparka som en idiot. Kändes bra...

Såg Inglorious Bastards igår och den var ungefär som jag hade väntat mig, förrutom att det emellanåt var lite för mycket snack och för lite dödande av nazister. Men bra var det och jag tycker alla borde se den. Nästa film jag vill se är den där om tjejen som tjuvrökte i bilen och så verkar bröllopsfotografen bra!

Och jo just det ja, på min mobil så finns det en masa olika applikationer eller vad det heter, en av dom är en nyhetsapplikation, man väljer själv vilka man ska ha, och just nu har jag valt en "aftonbladet senaste nytt" eller något liknande heter den, den visar de senaste nyheterna, hur enkelt som helst! Iallafall i förrgår stod det nog det dummaste jag varit med om, kom att tänka på det nu. Är ni med? Här kommer det...  (Ni får förställa er att det är med ganska små bokstäver med!) .... "Drack vatten från håret, överlevde"!(?!?!?!) Sådär bara?! Drack vatten från håret, överlevde. Noooo waaaaay. Ska man börja oroa sig för att få in vattnet som rinner ner från håret i munnen när man duschar numera, då, t ex? Eller vad skulle jag tro när det stod så? Det är inte lätt att leva med alla dessa faror överallt. Nu snurrade ju ens tankar hej vilt om vad det kan handla om, så jo jag blev så till mig så jag hann inte ens klicka in på nyheten. Jag rusade direkt in på toaletten och rakade av mig allt hår, för att inte kunna få in något vatten i munnen från håret, och inte överleva! För som det framstod så bra och tydligt i rubrken så finns det ju en uppenbar risk med hår OCH vatten!

Senare samma dag fast några timmar senare så skickade min granne robert en länk med nyheten för jag hade berättat om denna OTROLIGT oroväckande rubriken och det var tydligne mycker mer än just hår, vatten och direkt dödlig fara det handlade om.  Drack vatten från håretöverlevde | Nyheter | Aftonbladet som tur är så är rubriken sen lite bättre på aftonbladets hemsida, men fortfarande så står det lika dumt längst upp på fönstrets och flikens namn.  Hur som helst, det visade sig att det var en tanta som hade varit riktigt envis. You go girl!


En bild ur ikeas nya katalog på en hemsk soffa, dock en fin tavla som hänger över. (titta noga då)

Brandon Hardesty visar sina sidor.

Brandon Hardesty är inte lite hysteriskt rolig. Började med att jag hittade en video som heter Socks, där han sjunger om sina älskade strumpor. Sen var det 30 min videon, sen 60 för att sedan smälla till med en 90 minuters video. Fanns några andra små videos som också var roliga, men till slut så hittade jag en video där han bara sitter och gör grimaser! Och det är bara för bra! Skoj när det är som skojigast? Jo... och sen finns det även en 2a, 3e och 4e video med samma anda.



Handyman #1

Sä där bara, utan att knappt blinka fixar jag biffen. Hoppar i mina "laga hoj brallor" skuttar ner för trappan, spanar in objektet som ska bearbetas, och med smidiga händer och lite "hmm, ahaja" så rullar min trogna springare "randiga faran" som aldrig förr. And thats how we do it in my house! Keep it real!

Imogen Heap – First Train Home

Kort och gott.

Bregott!
På ica finns det mycket mat, det har jag nog allt märkt. Försök inte dölja det. Jag är inte dum om du tror det...
Något som är svårt är att hålla det städat i en etta. Det är sanningen. Ibland hade jag velat bo kvar hemma så man kunde haft stadhjälpen som finns där, även kallad morsan. Det är bra grejer det. Förrutom att morsan inte bara städade rummet när man bodde hemma. Hon snokade även runt och hittade den bäst gömda cigg, alkohol eller porr gömman man hade. Helt otroligt vilken flitig detektiv hon var...
Hehe kom ihåg en gång när man var mindre och fick den lömska ideén att gömma ett par porrtidningar på biblioteket, just för att skrämma livet ur den tanten som hittade den sen. Slängde in ett par här och där mellan böckerna, och  sen fnissade man glatt när man gick iväg. Synd att man inte kunde se ansiktet på människan som fann dom. Jahadå ondskefull var man allt. Vet inte vad man ska skylla på? Måste vara medians påverkan att man gjorde de sakerna man gjorde.

Soulwax – E Talking - Radio Edit

'Meet Me On The Equinox'

Meet Me On The Equinox är Death Cab For Cuties nya singel, och det är en låt som är med i den nya Twillight filmen New Moon. Undra hur stor DCFC hysteriken kommer bli efter filmen gått på bio. Alla kommer älska DCFC i en månad och Meet Me On The Equinox kommer vara såååå bäst. Lite synd att ett band som dom hamnar i en film som New Moon.  Slår vad om att låten kommer spelas sönder på radio och tv med. Det suger för den är riktigt bra... DCFC slutar som alla andra kommersiella band och producera massor med skitlåtar som låter likadant, bara för att släppa album efter album. "Skit i om låten inte betyder något för oss, bara vi släpper den och kan tjäna stålar"
What sarah said, Soul meets body, I will possess your heart och Crooked Teeth är fortfarande DCFC's pärlor.

'Meet Me On The Equinox'

En sådanahärana repris.

Åter igen... Om du var tvungen att lyssna på en och samma låt resten av ditt liv, vilken skulle det vara? Jag menar inte att du skulle vara fastspänd i en stol eller något, utan mer att låten ständigt spelades som en bakgrundslåt i ditt liv. Som en konstand themelåt. Och om du försöker fuska och lyssna på en låt på din mp3 så överröstar den din mp3. Ja det går absolut inte att kringgå några som helst paragrafer här. Låten ska gå på repeat nu resten av ditt liv 24/7. Tänk efter nu. Man vill ju ha en pepp låt för att inte bli en dyster jävel, och inte heller en stressig låt för att bli allt för hysterisk person. Det bör ju vara en lite lagom soft en. Tokig lär du ju bli förr eller senare oavsett vilket låt du än tar, men för att göra de sista dagarna/månaderna/åren (beror ju på hur uthärdig du är) så bör du nu göra ett klokt val. Och välj inte en lång låt bara för att det säkert ska underlätta, för det är fegt. Ta en låt som är fett bra!

Det är ju ett svårt val, men är lite inne på denna just för tillfället. Muse – Muscle Museum (Soulwax Remix)

Pilgrimsfärd.

Ett äventyr blev det idag, ut i vildmarken och långt bort från det trygga som jag kallar för hem. Det var en mörk skog som omringade den smala vägen vi vandrade på och främmande ljud var det enda man hörde. Som tur var så hade jag med mig min nya übermobil med (ett relativt gamalt program) gps och kartor som visade vägen. Hur som helst promenixen blev på nästan 1.5 mil och det tog väl ca 2h och 30min. Det var jobbigt. Såg en död orm, eller om det kanske vara var skinnet från en orm.... Först var det en häst, men sen blev det nog en kyckling av det hela.  Äh jag vet inte.

Raggar bäst som raggar mest.

Mums för raggmunkar med morötter! Det har jag gjort idag! Det tar otroligt lång tid att fixa! Skala, riva, steka i hundra år och sen... PANG! Så är man monstermätt och spricker lite sakta, slutade med magknip och död! Men men! Det var det värt!

Dance monkey dance...

Snubblade över denna videon på youtube som jag tyckte var värd att visa för andra.
Dom dansar :D




("Videoklippet är tyvärr inte tillgängligt i ditt land på grund av upphovsrättsbegränsningar". 2009-10-07)

Hösten är nog här nu... YEAH!

Hösten är mysigt tycker jag! Ja våren med, men det kan jag ju inte nämna nu!? Hösten är spännande, det luktar specellt och man måste ALLTID ha med sig ett paraply för mna vet aldrig när det börjar regna! Vad man än ska göra så sätter man livet som insatts. Inte alla som vet detta, men jo det är sant! Hösten = Livsfara! Men åter till det mysiga! T ex blöta romantiska regnpussar! Mysigt OCH praktiskt! Jättebra om man har mycket handsvett och ska hålla handen medans det pussas och man blir nervös då. Regnet avslöjar inte handsvetten. Awesome!
Sen kommer det mysiga höstpromenader bland löven. Dessa måste man uppskatta extra mycket. Alla fina färgerna på träden och den härliga doften. MMMH! Kanske är det lite småkyligt så det är ingen som tycker att man är konstig för att man har på sig halsduk och mössa, kanske till och med ett par härliga tummvantar! YES! Underbart! Har man riktig tur så kanske tjejen som du lurat med dig ut har glömt sina vantar och fryser lite, då kan du vara snäll och låta henne sticka in sina händer i din vante och då blir det supermysigt :D (Ebba du måste alltid låtsas glömma dina vantar när vi ska ut och gå) .... Så köp därför alltid  ett par extra vantar som är en storlek större än vad du behöver, som du tar med dig när du planerat höstsällskap. Men det är inte för svettnissarna. Och sen gillar jag att det blir mörkt tidigt på kvällarna, mysigt med mörka kvällar. Inte om man är ensam iofs, för då kan det bli läskigt! Man vet
aldrig vad som gömmer sig i mörket!! Anders Eklund kanske?!

Lövig låt kanske...
Bright Eyes – Four Winds

RSS 2.0