Det där är inte ok!

Spenderade helgen i den knasigaste staden jag vet: Malmö! Har lite svårt för det stället! Det känns otryggt, smutsigt och långt från min trygga bubbla. Men Ebbas systeryster Nina och hennes man Henkas gömmer sig där och dom har skaffat en lägenhet som Ebba och jag var lite nyfikna på. Och så kunde man passa på att se om Johan hade blivit något längre, men det hade han inte. Plus att jag behövde nya skor! Och det är alltid spännande att åka tåg! Hur som helst, i malmö bor det annars mycket konstiga människor! Små människor kastar sten på folk utan anledning, det fick jag iallafall se från Nina och Henkas balkog, i stort sett direkt när jag kom dit. Sen så åker folk förbi i bilar och helt utan anledning slänger upp långfingret mot inte ont anande snälla ungdommar! Och så slåss folk hela tiden! Bryter armen gör dom med när dom är onyktra... Huannamej! Jag hade nog inte överlevt länge om jag bott i Malmö. Jag som är ömtåligast i världen!
Nina hade iallafall en söt liten hårboll som tryckte ut kinapuffar lite här och där när den kände för det! That was awesome!

På återseende alla ni som flyttat iväg.

Hälsoresa igen

Nu när jag satt här framför datorn och spelade spel så fick jag helt plötsligt för mig en sak. Det är nog dags att bli hälsosam...! För typ 9 månader sen så fick jag för mig samma sak, att jag skulle börja simma, bli atletisk och hela den där biten. Det gick ju bra den gången, blev asbiff och fick köpa en helt ny garderob för att inga kläder passde längre (helt seriöst, jaaaa! Jag ljuger inte, neeej då). Och allt detta efter bara 2-3 månaders simmande. Hur som helst så är det nog dags igen, fast nu när det inte är så farligt kallt ute så kan man passa på att njuta av den svenska naturen, typ vara ute och röra på sig. Frågan är bara vad man kan göra ute som är nyttigt? Så jag ska nu göra en lista på saker som är nyttiga att göra i vår svenska natur:
1: Dricka folköl vid en sjö och lyssna på musik från en lagom stor bandare.
2: Sparka boll, dricka läsk och lyssna på musik från en lagom stor bandare.
3: Kasta en basketboll mot en korg, dricka valfritt och lyssna på musik från en lagom stor bandare.
4: Äta magiska svampar och gå runt i skogen och tro att man lyssnar på musik, från en lagom stor bandare som bärs av ett troll.
5: Bara ta en promenad med ipoden.
6: ... Höja volymen, öppna fönstret, klättra ut och ta en cigg på taket.

Lite av ett slagfält.

När det slutar med utslagna/deckade människor lite här och där, kaskadspyor, översvämning på toalett, trasig toastol där den gått av på det mest sjuka viset, ett sönderslaget terrarie och en blodig näsa som måste sys... då kan man somna med ett leende på läpparna för då vet man att det var en bra kväll. Födelsedagsbarnet och "avskedsbarnet" somnade som små barn alldeles lagom tidigt. Men det var väl inte oväntat för vad jag såg så verkade det som att dom nästan var lite onyktra.
Kvällen får 5 borisboxar av 5 möjliga.

Nu jeffla vet jag!

Nu! Nu vet jag! Jag kom på en mycket enklare lösning. Last.fm! så slipper jag tänka mer på det!
Se så fint det blev...

Lite duktig.

Nu helt plötsligt så kom jag på att man kanske kunde lägga in en liten flashspelare här på bloggen som kanske kan spela någon liten MP3 låt, och ja visst var det möjligt, efter mycket om och men så funkade det. Fast det funkar inte helt perfekt, den vill av någon konstig anledning inte spela hela låten :/ Men det kanske man kan få till att funka lite längre fram när personen i fråga (jag) orkar försöka igen. Titta där öven den fina bilden på mig så ska det vara något som liknar en bar med en liten "play" symbol på. Om man trycker på den bör det komma någon form av musik.

Huannamej!

Jag har visst blivit slapp med att skriva. Jag har all tid i världen att göra det i och med att jag är arbetslös och jag har inga som helst hobbys eller andra intressen som kan ta upp min tid! Men ändå så kan jag inte slo mig till ro och skriva ett par rader här på hela 2 veckor och 2 dagar! Jag är hemsk! Jag är bottenslammet i en sjö! Jag är klådan på det mest  tänkbart irriterande stället på din kropp. Jag är en stoppkloss i evulotionen. Fast jag är inte lika ond som Knutby Pastorn... MEN jag är, lat! Huannamej helt enkelt.

5 dagar senare

Sådär, då var Emmabodafestivalen över, och skönt är ju det. Det var trevligt, det var skoj och det var bra. Torsdagen var storslagen, 2manydjs, Boys Noize, Bloody Beetroots, Kap Bambino osv. Det var massa skoj och fifan kroppen pallade inte ritkigt med det. Monsterfylla fick man till det med på fredagen och slirade runt med skojigt folk, och sprang även på Matthey Murphy som är sångaren från The Wombats som hade spelat tidigade på dagen. Fast jag vägrade tro på honom när han sa att han var den han var, så det tog ett tag för honom att övertyga mig, men nu har jag kollat upp bilder på honom på nätet och det var verkligen han. Vid 7 -halv 8 på morgonen gick jag och Ebbzor hem, och minnet av den hemfärden är mycket suddigt, men minns iallafall att Ebba skrattade åt mig för att jag var så packad som jag var och att hon filmade mig, och det kan ju inte bli annat än katastrof. Dagen efter var förresten en katastrof, iallafall morgonen! Den hamnade på topp 3 värsta bakfyllorna i mitt liv. INTE kul!

Förresten så har jag en tanke, detta festivalande, det är otroligt udda. Folk åker många mil för att bo i tält, dricka alkohol och betee sig riktigt konstigt. Många klär på sig de mest störda kläderna dom hittar och sedan traskar dom runt och umgås med folk som skrattar åt dom för att dom är så, annorlunda! Tänk om ens päron skulle komma och se hur man själv och ens vänner beteer sig på festival? Hur onykter man blir och vad man säger och hittar på. Hemska tanke :P Jag älskar festival, det är ett udda och skoj påfund. Men jag är glad att mina päron inte ser vad som händer där.

RSS 2.0