Paranormal Activity

Paranormal Activity var söndagsfilmen igår, vilket jag redan kände innan var ett misstag av mig. Jag vet ju att jag är så lättskrämd och att när jag väl tvingar mig igenom en rulle som handlar som exorcism, andar, demoner och sådant i stil med Paranormal Activity så är jag fasen rädd i flera dagar. Det är det läskigaste jag vet. USCH! Men iallfall, denna filmen skrämde mig duktigt mycket och jag var skakis efter. Dock blev jag en gnutta besviken på slutet i filmen och fick sedan veta att det fanns 2 andra slut. Hittade ett slut på youtube som var bra mycket mer hjärtklappande. Kolla inte om ni inte har sett filmen men planerar att göra det =)


Kommentarer
Postat av: Vedde

Gaah! Jag vill se den, vart hittar man bra kvalle på den så man kan ladda ner? :D

2009-10-26 @ 17:32:34
URL: http://bulletproofcupiid.blogspot.com
Postat av: Didde

Jao du Vedz. jag googlade lite. Fanns en rekordelig torrent på pirate bay.

2009-10-26 @ 23:54:57
URL: http://donetdidde.blogg.se/
Postat av: MacdonaldGabriela25

Free articles submission is useless! Experts, who work at the <a href="http://www.linksexperts.com">submit article</a> company, perform seo articles submission professionally. So, the outcomes are very good!

2012-06-05 @ 12:05:15
URL: http://www.linksexperts.com
Postat av: Where Can I Buy an Essays

Students look for a good way to solve their academic difficulties. Nonetheless, some of them state that the simplest way is to buy writing services at reliable custom writing corporation.

2012-08-18 @ 10:13:07
URL: http://bestcustompapers.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0