Nu när jag tänker efter...

Varför är de flesta teckade figurerna i barnfilmer efterblivna? Jo givetvis blir det roligare att kolla på men är det så konstigt att man blev som man blev när man är uppvuxen med efterblivna förebilder och idoler? Hemma så blir man placerat framför tvn för att kolla på film och skratta åt efterblivna gestalter, men senare samma dag när man är på ICA med morsan och det skrytsamt glider föbi en liknande snubbe i sin snygga nya rullstol så får man inte peka och skratta? Snacka om att det inte är lätt att vara liten. Gäller att känna av läget... Hur som helst, jag skyller på Disney och deras jävla Nalle Puh och alla hans vänner i Sjumilaskogen, Kalle Anka och Långben också! Helt seriöst dom hade ju blivit placerade på hem om dom inte bott i Ankeborg. Pff overkligt att den staden ens kan gå runt. Sen Karlsson på taket? En trög, lat och ful farbror som hänger med barn och flummiga Professor Baltazar lär oss att LSD är skoj. Nä helt ärligt! Vi hade för bövelen ingen chans att bli normala.

Kommentarer
Postat av: Vedde

Haha, du har en poäng där Diddli!

2009-10-21 @ 17:26:23
URL: http://bulletproofcupiid.blogspot.com
Postat av: FrankMillie34

From time to time even professional college students cannot to cope with hard course assignments. What they have to do? My voice tells that they have to buy <a href="http://primewritings.com/custom-papers.php">custom papers</a>.

2012-03-29 @ 06:28:12
URL: http://www.primewritings.com
Postat av: automate social bookmarking

I used to be confused just because of page rank of my site. It was very low. Fortunately I have found good blog commenting service that aided my website a lot. I try to utilize link building continuously now!

2012-08-06 @ 15:38:18
URL: http://topqualitybacklinks.com
Postat av: quality research papers

You must be very meticulous while opting for the firm that proposes to buy essay writing services.

2012-08-13 @ 05:08:00
URL: http://www.essayswriters.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0